Betsy

Betsy

En daar sta je dan in ene, in een grote bench op een vroege doordeweekse ochtend, neergezet voor het hostel.. Dat overkwam hoogzwangere Betsy, samen met een andere moederpoes en haar 3 kittens en lieve kater Berend.
Wat een shock voor deze lieverds, maar ook voor ons, wat in ene hadden we met kittens te maken en daar waren we niet geheel op ingericht.. Maar flexibel als we zijn, hebben we snel wat aanpassingen gedaan en 2 dagen later beviel Betsy van 5 kittens. Helaas hebben 2 kleintjes het niet gered, maar Phoenix, Nero en Miesje heeft ze als een geweldige moeder, heel liefdevol opgevoed.
Haar kinderen hebben inmiddels een fijn huisje gevonden dus nu wordt het de hoogste tijd voor Betsy zelf!!

Betsy is een lieverd en laat haar karakter in alle vreugde zien! Bij binnenkomst word je begroet en staat ze als eerste bij je benen klaar om lekker aangehaald te worden. Ook laat ze duidelijk weten wat ze wel en niet wil, een pittig meisje, maar vooral heel lief! Lange tijd dachten wij dat ze samen met lieve Berend geplaatst zou moeten worden, maar gaandeweg zijn we erachter gekomen dat dit meisje het prima in haar eentje gaat redden. Ze zoekt aandacht en een rustig plekje zonder stress. Wie wil haar dat bieden? Ze is klaar voor een ontmoeting!!

Betsy