Bengel

Bengel

Bengel is een lieve zwart/witte kater die het liefst onzichtbaar is. Bij het gastgezin kwam hij wel graag naar beneden om te spelen met de andere katten, maar als je als mens tegen hem praat is hij weer heel snel vertrokken. Hij heeft nog steeds geen vertrouwen in de mens. Hij verstopte zich graag onder een dekentje. Als je hem dan aait doet hij net of hij niet bestaat.

Voor nu zoekt Bengel een huis waar de mens heel veel tijd en geduld heeft en bereid is veel tijd in Bengel te steken om hem verder te socialiseren.

Bengel en zijn broertje Puck zouden het ook goed doen bij mensen die een manege, boerderij of grote tuin met grote schuur hebben, waar ze mogen leven en in de gaten gehouden worden. Waar ze eten en drinken krijgen en veilig overdekt kunnen wonen. Als tegenprestatie zorgen zij ervoor dat u geen last van muizen hebt.

Omdat Bengel nu nog maar net bij ons in de hostel zit, is het even afwachten hoe hij zich gaat ontwikkelen tussen de andere katten. Een update volgt.

Wilt u Bengel toch alvast eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.