bella

Bella

Een tijdje terug kregen wij een melding over een moederpoes met twee kittens van ongeveer zes weekjes oud. De meldster had al bij verschillende instanties aangeklopt, helaas zonder resultaat.
De moederpoes had de kittens onder het huis van de meldster gesleept. Een assistente van de kliniek is toen meteen polshoogte gaan nemen. Ze aarzelde geen moment en heeft samen met de meldster de moederpoes opgehaald. De kittens waren moeilijk te pakken, ze zaten immers onder het huis. Groot was onze blijdschap dat we de volgende haar kittens gevangen hadden met een vangkooi.
Wat was de hereniging machtig mooi om te zien: Moederpoes, inmiddels Bella genaamd, ging haar kittens direct wassen.

Door onze samenwerking met Kittenopvang Moederloos was er binnen no-time een gastgezin geregeld voor Bella en haar kinders. Hier kon ze in alle rust haar kittens verzorgen en zogen.
Toen de kittens een leeftijd hadden dat ze gespeend konden worden is Bella teruggekomen naar ons hostel. Wij hebben haar gesteriliseerd, ingeent en gechipt. Helemaal klaar om herplaatst te worden.
De kittens waren inmiddels al verhuisd naar hun nieuwe baasje en Bella? Voordat zij klaar was voor adoptie waren haar, inmiddels nieuwe, baasjes al verliefd op haar. Haar baasjes kwamen met regelmaat naar haar kijken.
Bella heeft haar gouden mandje gevonden, ze krijgt nu alle aandacht zoals ieder dier verdiend na haar zware en moeilijke periode met kittens op straat.