beertje

Beertje

Succesverhaal

Kattenbelletje Beertje ????:
“Hoi, kennen jullie me nog? Ik ben Beertje en sinds november woon ik in mijn ‘forever home’.
Ik probeer me in mijn nieuwe huisje net zo lief te gedragen als mijn naam doet vermoeden.
Het was niet makkelijk in het begin. Ik werd zomaar meegenomen! Eén van de kleine mensenkinderen ontfermde zich over mij en gaf me heel veel geduld en aandacht. Langzaam maar zeker kwam ik steeds verder om de rest van het huis te ontdekken. En wát een mooi huis heb ik nu!
Ik ga niet graag op schoot liggen maar knuffelen en geaaid worden vind ik hemels! Ook slaap ik ’s nachts graag bij het kleine mensenkind.
Als ik trek heb in eten, schaam ik me niet om dat te laten weten. Met mijn liefste piepmiauwtje roep ik mijn mensen: ‘Ik heb honger!’. En ik heb veel dorst, ik ben gek op water. Gelukkig heb ik drie plekken in huis waar ik lekker kan drinken.
Naar buiten mag ik nog niet maar ik ben wel al eens naar buiten geglipt. Dat was ehm….niet helemaal de bedoeling, begreep ik. Toen ik buiten kwam had ik gelijk spijt en van schrik verborg ik me onder de heg van de buren. Na een paar uur ben ik gelukkig maar weer naar binnen gegaan. Daar was mijn personeel ook maar wat blij mee!
Een lieve knipoog van Beertje????”

Stichtingverhaal

Beertje met haar prachtige groene ogen, is zwanger op straat gevonden en is via een opvanggezin bij Kittenopvang Moederloos bevallen van een nestje kittens. Nadat ze haar kroost goed wegwijs heeft gemaakt in dit leven, werd het tijd om voor haar een fijn huisje te zoeken. In het opvanggezin zijn er al mensen voor haar geweest, maar toen het kindje van dit gezin ging huilen, is ze daar zo van geschrokken, dat dat geen ideale situatie voor haar bleek te zijn. Wij zijn er inmiddels achter gekomen dat Beertje soms wat moeite heeft met hoge geluidjes, dus wij zouden haar heel graag willen plaatsen in een rustig huisje zonder kleine kinderen.

Beertje is een rustig lief meisje en houdt verder gewoon niet van teveel gedoe. Wie wil haar die rustige omgeving bieden waar ze zo naar verlangt? Ze kijkt uit naar een kennismaking en geloof ons.. ze is het echt waard!!

Heeft u belangstelling in Beertje? Vul dan onze adoptieformulier in.

Beertje