Beertje-en-Dragon

Beertje en Dragon

Succes verhaal

Dit tweetal verhuisde even geleden naar hun gouden mand en we ontvingen een update over hoe het met hen gaat.
“ Het gaat super met Karel ( zwart wit) en Beertje. Beertje is ook heel veel op ons gericht, en komt een enkele keer zelfs naast ons op de bank. Als ze ons een tijdje niet gezien heeft omdat ze lang buiten in de tuin is geweest of als we s’ochtends opstaan, komt ze ons tegemoet om ons te begroeten.
Zo lief! En dan ruggetje omhoog om aan te geven dat ze geaaid wil worden! Ze wordt per dag closer met ons.
Kareltje is natuurlijk alle tijd knuffelaar gebleven. Komt minder in de tuin dan zijn “ zusje”. We vragen ons af of Beertje misschien niet jonger is dan de aangegeven geschatte leeftijd, zo speels! In de tuin klimt ze hoog in de vijgenboom om dicht bij de vogeltjes te komen, maar geen kans uiteraard met die techniek.
Met jagen op de goudvissen is ze in de vijver belandt. Geen paniek te merken bij haar. Paar minuten poetsen en ze huppelt weet vrolijk rond.
Helemaal opgeknapt van de slechte start en in gewicht zichtbaar toegenomen”.

Gouden mand gezocht

Dit lieve tweetal is bij ons binnengekomen via de dierenbescherming. Het is dus waarschijnlijk dat zij het nodige meegemaakt hebben in hun korte leventje.

Dragon (zwart/wit) is een extraverte, vrolijke kater die graag je gezelschap opzoekt voor een knuffel, een lekker hapje of om te spelen. Het is een actieve kater die graag zijn omgeving onderzoekt en wellicht kan hij ook wel af en toe wat kattenkwaad uithalen. Kortom, never a dull moment met deze kat.

Zijn vriendinnetje, Beertje, is niet bij hem weg te slaan. Waar Dragon gaat, gaat Beertje. Zij is het tegenovergestelde van deze vent. Tegengestelden trekken elkaar aan zeggen ze en dat gaat zeker op voor deze twee. Beertje is een zachtaardig katje, nog enigszins schuw en rustig. Beertje trekt zich aan haar stoere vriend op en hoewel zij nog kort bij ons zijn laat Beertje zich inmiddels al voorzichtig aaien, hoewel zij het nog wel spannend vindt.