beauty

Beauty

Een mooie beauty, dat is Beauty! Een prachtig dametje van bijna 2 jaar oud. Alles klopt aan haar, mooie compacte bouw, leuk koppie, prachtige ogen, echt een schoonheid, zullen we maar zeggen.

Helaas is er afstand van Beauty gedaan, omdat ze agressief gedrag naar mensen en andere dieren zou vertonen… Ze woont nu inmiddels een tijdje in het hostel maar van dat gedrag zien we inmiddels helemaal niets meer behalve naar de andere dieren. Als er een andere kat te dicht in de buurt komt laat ze dit soms wel even merken. Verder gaat ze lekker haar eigen gang. Is altijd als eerste bij het eten en laat ze zien dat ze het ook wel lust. Met brokken duikt ze altijd in onze grote ton (net een all-you-can-eat buffet).

Daarnaast vind beauty het heerlijk om te spelen. Een touwtje of een balletje kan je beauty wel zoet mee maken. Vaak rent ze ook als een bezetende door de kamer en rent ze voor je weg. Dit is haar manier om duidelijk te maken van ik wil spelen. Aandacht is ook 1 ding wat ze heerlijk vind. Eventjes in je armen liggen of een aai over haar bol vind ze allemaal prima.

In haar vrije uurtjes loopt ze verder lekker rond en is ze vaak in de buitenren te vinden. Daarom zoeken we een huisje waar Beauty heerlijk naar buiten kan en eentje zonder andere dieren. We zoeken dus een huisje waar ze echt een Beauty kan zijn.

Wie o wie wil dit mooie meisje een fijn huisje geven? Ze ontmoet u graag!

BeautyBeauty