Baya

Baya is nog geen echte ‘mensenkat’. Toen zij pas in de opvang was, liet zij goed merken dat mensen niet te dichtbij moesten komen. Blazen, dat was haar afweer. Inmiddels verblijft zij al een tijd bij ons. Ze is meestal in de buitenren te vinden. De beste plekjes vindt zij de hogere planken en mandjes, waar ze alles en iedereen goed in de gaten kan houden.

Het blazen naar mensen wordt steeds minder. Ook straalt zij steeds meer rust uit als er mensen dichtbij haar komen. Als ze natvoer op een lange lepel aangeboden krijgt, dan eet zij dat smakelijk op. Zo mogen mensen prima in haar buurt komen.

Aaibaar is Baya (nog) niet. Wij houden er rekening mee dat dat zo kan blijven.

Het zou voor Baya fijn zijn als zij niet alleen hoeft te verhuizen. Ze heeft geen vast maatje in de opvang waar zij in het bijzonder naartoe trekt. Wel verblijven er meerdere katten bij ons met wie zij heel goed samen geplaatst zou kunnen worden.

Omdat Baya graag buiten verblijft, zoeken wij voor haar een plekje waar ze op termijn ook naar buiten zal kunnen. Zij komt buiten namelijk het best tot haar recht, al moeten we er ook niet raar van opkijken als dat in een veilig eigen thuis misschien wel veranderen zal. Het is daarbij wel belangrijk dat zij pas naar buiten mag gaan als ze goed gewend is aan haar nieuwe huis en omgeving.

Wilt u Baya eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Baya

Baya

Baya