Banjer

Succesverhaal

Hallo lieve mensen, hier een berichtje van uit Casa Di Banjer, en ik kan jullie meteen vertellen; ik zit hier helemaal op m’n plek!
Ik had een nogal enerverende tijd achter de rug; samen met Felix en Minoes woonde ik bij onze meneer. Ik woonde er al een jaartje voordat zij er ook kwamen wonen.
Maar toen gebeurde er iets verdrietigs, want onze meneer kwam te overlijden. We kwamen daarna op een niet veilige plek terecht en daar zijn we met behulp van de dierenpolitie weg gehaald. En zo kwamen we terecht in de hostel.
De schrik zat er goed in kan ik je zeggen, we moesten er even flink van bijkomen.
Gelukkig zaten we met z’n drietjes wel bij elkaar in een hok, zodat we in ieder geval elkaar nog hadden.
Nadat we gewend waren ging het allemaal een stukje beter, ik ging weer lekker m’n eigen kattengangetje, struinde buiten in de ren en ik kreeg m’n vertrouwen weer terug in de mensen om me heen.
Toen was ik er klaar voor om naar een nieuw thuis te kunnen zeiden ze. Met z’n drietjes naar een nieuw thuis is nog niet zo makkelijk, dus vertrok ik in mijn eentje, in de maand mei.
De eerste dagen deed ik ’t toch een beetje in m’n kattenbroek, zo spannend vond ik het!
Alles anders en ineens omringd door 2 grote en 2 kleine mensen.
Ik heb de eerste dagen de kat eens van onder de bank bekeken; lekker veilig.
Na 3 dagen hield ik ’t niet meer van nieuwsgierigheid en heb ik kennis gemaakt met mijn mensen! En wat waren ze lief! Ik was zo blij dat we heel wat afgeknuffeld hebben ????.
En inmiddels kan ik zeggen dat ik al helemaal ingeburgerd ben, zowel in als uit huis. Ik mag lekker naar buiten, en dan struin ik met m’n maatje Lewis door de buurt op zoek naar muizen, totdat ’t tijd is voor m’n hap met natvoer. Klokslag 8 uur zit ik klaar voor m’n favoriete hapje ????. En heb ik zin in een knuffel dan ga ik tussendoor gewoon even langs huis.
Kortom; niks te klagen dus en heel blij met mijn lieve mensen en mijn gouden mand!
Pootje van Banjer en knuffeltje voor Felix en Minoes!
Dag!!????❤️

Stichting verhaal

Banjer, een prachtige imposante grote cyperse kater van bijna 4 jaar oud.

Banjer is samen met Felix en Minoes binnen gekomen via dierenambulance Noord Veluwe. Samen hebben ze de eerste paar weken opgetrokken in de opvang. Vooral Minoes en Banjer waren in het begin vrij angstig en wilde niets weten van mensen. Op het moment dat de tijd daar was en ze vrij konden rond lopen, begon Banjer te ontdooien. Hij is helemaal los gegaan en aandacht vindt hij nu helemaal het einde! Hij knuffelt er flink op los!

Wie wil deze prachtige man eens ontmoeten om te kijken of er een klik is?

Banjer zoekt een huisje met tuin, want hij is heel graag buiten!!

Heeft u belangstelling in Banjer? Vul dan onze adoptieformulier in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.