Banjer

Huisje gezocht verhaal

Banjer is een nog relatief jonge kater met een zacht rode met witte vacht. Hij is waarschijnlijk al langere tijd zwervend geweest in woonwijk de Gondel.

Op verschillende momenten kwam Banjer in de tuin bij een mevrouw die hem verzorgde. Soms verdween hij ook weer even. Maar als hij in de buurt was kwam hij dagelijks langs voor eten.

Er is geprobeerd om de eigenaar van Banjer te vinden, maar helaas is dit niet gelukt. Banjer was ook niet gechipt. Dat hij zwervend was, was overduidelijk.

Banjer is erg lief en sociaal. Banjer ligt graag in het gras, spint er dan op los en laat zich maar wat graag aaien. Daar geniet hij erg van. Banjer kan ook erg goed opschieten met kinderen als zij weten hoe zij respectvol met een kat om moeten gaan. Hij vindt het geweldig om veel aandacht en knuffels te krijgen en hij zal zeker vriendschap met een klein mensenvriendje kunnen sluiten. Verder is Banjer een echte kletskous die zacht miauwend laat weten dat hij er ook nog is en dat hij graag een aai wil ontvangen.

De katten die bij ons binnenkomen worden allemaal medisch onderzocht. Helaas bleek bij de medische controle van Banjer dat hij besmet is met FIV.

Wij zoeken voor Banjer mensen die op zoek zijn naar een echt kattenvriendje die deel uit mag maken van het gezin. Mensen die tijd hebben om Banjer de aandacht te geven die hij verdient.

Een afgeschermde tuin of balkon is fijn, maar Banjer zou ook op een appartement kunnen.

Hij kan niet meer in vrijheid buiten lopen in verband met zijn FIV besmetting.

Voor informatie omtrent FIV verwijzen wij u naar de website van www.stichtingkattenbos.nl

Banjer