Athos

Athos

Succesverhaal

“Thanos hier. Bij mijn grootse karakter hoort ook een grootse naam. Daarom ga ik voortaan als Marvels Thanos door het leven.
Sinds april verblijf ik in mijn nieuwe huis met daarin één groot mens en één klein mens. En ik geniet er zo van.
Het begin was niet al te best hoor… Nee, ik had last van mijn tanden, van diarree en ik kon mijn nieuwe situatie ook niet goed bevatten. Na een tripje naar de lieve dierenarts is dit stukken beter.
Ach ik ben groots maar ook bijzonder. Ik ben besmet met het FIV-virus én ik heb artrose. Niet echt handig voor een kat die houdt van hollen en klimmen. Maar ik red me prima in dit huis. Rennen op de trap doe ik graag en dat kan ik ook heel goed. Ik kom op alle plekken in huis waar ik wil zijn door handig gebruik te maken van opstapjes.
Doordat ik het FIV-virus heb, mag ik niet naar buiten. Andere katten kunnen ziek van mij worden. Maar ik vind het helemaal niet erg om binnen te blijven! Ik kijk wel graag naar buiten, gewoon, om alles daar een beetje in de gaten te houden.
In het begin beet ik nog wel eens van me af (letterlijk) maar het was gewoon even een kwestie van wennen. Nu doe ik zulke gekke dingen niet. Ik knuffel, laat me aaien en ik geniet volop van alle aandacht die ik krijg, heerlijk!
Voor nu knip ik met mijn pootjes en is mijn verhaal uit. Heel veel liefs voor iedereen en wie weet tot gauw met nieuwe avonturen.”

AthosAthosAthos

AthosAthos