Anna

Succesverhaal

Anna heeft een nieuw huisje gevonden bij twee mensen die al twee andere sociale katten hebben. Daarnaast is er ook een tuin, wat een van Anna haar grote wensen was. Haar nieuwe baasjes zijn veel thuis. Wij weten zeker dat zij haar alle tijd, liefde en rust gaan geven die Anna nodig heeft.

Huisje gezocht verhaal

Anna is prachtig om te zien, zij is sociaal naar andere katten, maar voor mensen blijft zij bang. Zij is absoluut niet agressief en zij zal nooit een poot uitslaan. Nee, haar reactie is vluchten. Maar als zij zich op haar gemakje voelt dan speelt zij er op los en dan kan zij haar angst overstijgen.

Daarom denken wij dat zij het beste op haar plaats zou zijn in een huis met een andere, jonge, tamme kat. Zodat zij zich aan dit maatje op kan trekken. Verder zoeken wij een rustig huis, zonder kinderen, met mensen die geduld hebben en weinig verwachtingen.

Op termijn zou Anna het fijn vinden om naar buiten te gaan, maar de eerste tijd zal zij binnen moeten blijven, totdat zij helemaal vertrouwd is met haar nieuwe mensen en huis.

Anna