Anna

Anna

Succes verhaal

Anna is samen met Ukkie geplaatst, ze heet nu Anthea

Gouden mand gezocht

Anna is samen met Grizzly, Lady Grey, Ukkie en hun kittens bij ons binnen gebracht. Allemaal ondervoed, met wormen en niesziekte. Vooral de kleintjes waren er slecht aan toe.

De 3 dames zijn allemaal familie; Lady Grey en Anna zijn nichtjes, hun moeders zijn zussen. Grizzly is een dochter van de zus van Lady Grey. Ukkie is aan komen lopen als moederloos kitten en opgenomen in de familie.
De meisjes hadden allemaal kittens; Lady Grey 5, Grizzly 4 (waarvan er nog 1 in leven was) en Anna 3. Met de hele familie mee kwamen nog twee kittens die door hun moeder verstoten waren en opgevoed door de 3 moedertjes.
Omdat de gezondheid van de kittens zo slecht was is het hele stel naar gastgezinnen gegaan om intensief verzorgd te worden. Na ongeveer 2 weken zijn ze weer terug naar onze opvang gekomen omdat ze goed opgeknapt waren door medicatie en intensieve zorg. Hoewel de symptomen er niet naar waren is er toch een test gedaan om te kijken of het geen kattenziekte kon zijn. Dat was het helaas wel en geen van de kleintjes heeft het gered.
Gelukkig bleek dat de dames en Ukkie niet besmet waren met kattenziekte en mogen dus lekker tussen de andere katten in de grote opnameruimte. Vanuit daar kunnen ze ook fijn naar buiten de ren in.

Na dit hele trieste verhaal is het dus zo ver dat het viertal gezond genoeg is om naar hun eigen huis opzoek te gaan. Het stel raast en speelt naar hartelust door onze opvang.
Anna kijkt nog een klein beetje de kat uit de boom. Ze vindt het allemaal een beetje druk en aaien is nog wat spannend maar als je haar voorzichtig op haar kopje kriebelt heeft ze al snel door dat het fijn is en gaat haar motortje snorren.
We wilden ze het liefst met hun 4en in een huis plaatsen maar dat is misschien een beetje te hoog gegrepen ????Daarom mochten ze in setjes van 2. Anna en Ukkie lijken iets meer naar elkaar toe te trekken maar we zien regelmatig allerlei combinaties, ze kunnen het gewoon erg goed vinden met z’n vieren.