angel

Angel

Succesverhaal

“Hoi, even een berichtje van mij. Ik heb namelijk sinds oktober mijn gouden mand gevonden bij een hele lieve mevrouw thuis.
In het begin vond ik het héél spannend om te verhuizen. Ik ben ook maar een klein wit poesje…
Mijn vaste verstopplek is onder de eettafel. Daar zit ik lekker veilig en kan ik koekeloeren van onder de rand.
Toen ik er na een tijdje aan gewend raakte dat de mevrouw zomaar ineens de kamer in kwam, dacht ik: ‘Nou, geef me dan ook maar een aaitje!’. En die kreeg ik altijd, heerrrrrlijk! Dus ik schaam me er niet voor om te zeggen: ik bedel graag om aandacht.
En nu? Ik loop soms door de kamer en dan zie ik zo’n zwart-wit-voetballetje. En als ik die zie, word ik wild! Ik móet dat balletje te pakken krijgen. Kom hier! Ik spring de hele kamer door als het moet maar ik zál je pakken!
Het enige waar ik echt niet van hou, is van drukte. Dus als de mevrouw visite heeft, ren ik naar mijn verstopplek. Van plotselinge bewegingen moet ik ook niks weten, dan schrik ik me soms een kattenhoedje!
Nou, jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, deze witte dame zit prima op haar plek. Ik heb niks te klagen. En dat is fantastisch!
Lieve knipoog van Angel”

Stichting verhaal

Lieve schuchtere kleine Angel, wat een schattig meisje is het toch! En wat heeft ze al veel mee gemaakt in haar jonge leventje…
Angel is al zwervend uiteindelijk bij een mevrouw terecht gekomen, waar ze werd verzorgd in haar tuin. Omdat mevrouw zelf al katten had, kon zij Angel helaas geen thuis bieden, maar ze gaf het meisje gelukkig wel te eten en te drinken. Toen bleek dat Angel haar buikje steeds dikker werd, heeft mevrouw uiteindelijk bij Kittenopvang Moederloos aan de bel getrokken. En ja, haar gedachten bleken juist, want kleine Angel was zwanger!

Bij een gastgezin van Moederloos is Angel bevallen van haar kroost en heeft ze ze netjes opgevoed! Omdat Angel angstig bleef is ze bij ons terecht gekomen. Weer een nieuwe omgeving, het is niet niets zullen we maar zeggen…. En angstig is ze nog steeds, alhoewel ze met veel rust goed te aaien is. En daar geniet ze volop van! Spinnen, kopjes geven, maar allemaal nog heel bedeesd en rustig, om vervolgens weer lekker veilig weg te kruipen tussen de stapel handdoeken.

Wat we voor dit meisje zoeken is een rustige omgeving, waar ze de tijd krijgt om te wennen aan mensen. Geen kleine kinderen, op den duur wel de mogelijkheid om naar buiten te kunnen (want dat is ze tenslotte wel gewend) en gewoon veel liefde! Wie wil haar een kans geven? Ze is het waard, ze heeft een super lief en fijn karakter!

AngelAngel