Amy

Succes verhaal

In het begin vond Amy het nog heel eng. Ze durfde alleen nog maar te eten/drinken/schoonmaken en verkenning in de omgeving van haar nieuwe eigenaar. Dit was na een paar dagen veranderd. Ze heeft nu de bank opgeëist en is altijd zoekende naar de geur van haar nieuwe eigenaar. Ze is dus helemaal tevreden met haar nieuwe huisje.

Huisje gezocht verhaal

Deze dame is een kruising tussen een Maincoon en een Europese korthaar. Zij heeft haar flinke postuur gekregen van haar Maincoon ouder. Amy is een hele lieve poes. Maar zij is ook gevoelig voor stress. Zij wil dan soms wel eens een pootje uitslaan. Maar het ligt er wel helemaal aan wie haar aait; bij sommige vrijwilligers laat zij enkel haar lieve kant zien. Dan vindt zij het heerlijk om geaaid te worden en om samen te spelen. Zij heeft dus zo haar voorkeuren. Zij wil wel graag alle aandacht voor zichzelf, met haar soortgenoten heeft zij niet veel op. Voor honden is zij niet bang, maar het is de vraag of zij een hond in huis zou accepteren.

Voor Amy zoeken wij mensen zonder kinderen en zonder andere katten. Mensen die ervaring hebben met katten en die het geduld hebben om haar te leren kennen. Amy hoeft niet perse naar buiten, zij zou ook op een appartement kunnen wonen.

Amy