Amy

Spannend. Dat is wat Amy vond van haar eerste tijd in de opvang. Inmiddels komt zij steeds meer los. In plaats van weggekropen op een veilig plekje, loopt ze steeds zekerder rond tussen de andere katten. Een vast maatje heeft ze niet, maar ze is sociaal naar de andere katten. Zij kan dan ook met meerdere van onze katten een mooi duo vormen.

Spelen vindt ze leuk. Is er geen mens of andere kat om mee te spelen, dan vermaakt zij zich in de krabpaal: lekker liggen en zelfstandig spelen. Amy is in de opvang vooral binnen te vinden. Ze vindt het heerlijk om in de krabpaal te zitten, te spelen en te slapen.

Natvoer vindt ze erg lekker. Door haar bescheiden karakter, laat zij het eten soms wel voor haar neus wegkapen. In een rustig huis en met gezelschap van een andere kat, verwachten wij dat Amy nog veel stapjes zal zetten en kan opbloeien tot een gezellig huisgenootje.

Wilt u Amy eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Amy

Amy