amber

Amber

Succesverhaal

Kattebelletje van Amber ❤:
“Ik ben Amber en mijn naam hoort bij de mooie amberkleurige vacht die mij siert.
Ik woon inmiddels al weer een paar maanden bij mijn nieuwe gezin. Maar voordat ik hier woonde heb ik nare dingen meegemaakt. Dat zorgde er voor dat mijn lange vacht er niet meer zo fris uitzag.
Gelukkig woon ik nu bij een mevrouw die voor haar beroep zorgt voor haren zoals die van mij! Ze zorgt goed voor mij en dat is te zien! Het is misschien niet zo bescheiden van mij om te zeggen maar, zeg nou zelf: ik ben een echte beauty!
Ik ben niet de enige harige bewoner in het pand. Er is ook een hond aanwezig en nog een kat. Samen zetten we de bloemetjes buiten, hoewel mijn soortgenoot en ik eerst wel aan elkaar moesten wennen.
Over de bloemetjes buiten zetten gesproken: we hebben een prachtige tuin tot onze beschikking, aan het water! Nou ja, dat water hoeft natuurlijk niet voor mij maar de locatie is schitterend!
Ik ben ook heel erg in mijn sas over de mensen die rondlopen in huis. Ik ben gek op aandacht en ik vraag er ook graag om! Als ik rechtop tegen je been sta, kan niemand mij weerstaan. Ook mijn lieve pieperige mauwtje doet het goed bij de mensen… Heerrrrlijk.
Nou, ik ga afronden. Maak je geen zorgen, ik ben zeer tevreden met mijn catlife!
Een lief mauwtje van Amber”