Amadeus

Mogen wij u voorstellen aan Amadeus. Een prachtige zwart met witte kater, met een grappige tekening op zijn neus. Amadeus is vooral een hele lieve goedzak, die het heerlijk vindt om lui te liggen. Hij kan er echt van genieten om geaaid te worden, ook over zijn buikje. Kortom, het is een lieve schat. En deze lieve schat heeft vriendschap gesloten met Mac. Want als je als ex-zwerver samen uit hetzelfde bakje eet, dan ben je echte vrienden. Zij zijn inmiddels onafscheidbaar. Daarom willen wij ze graag samen plaatsen.

Zij zouden bij een gezin geplaatst kunnen worden, mits de kinderen weten hoe zij met katten om moeten gaan. Ook een rustige hond lijkt ons geen probleem. Wij zoeken voor hen een huis met veilig afgezette tuin, balkon of een ruime woning.

Amadeus en Mac maakten deel uit van een groep zwerfkatten in Lelystad. Toen wij hier melding van kregen, kwam ons vangteam meteen in actie. Zes katten hebben zij gevangen. En wat was het weer een triest groepje bij elkaar. Allen zaten onder de wonden en waren sterk vermagerd.

In de kliniek zijn zij volledig nagekeken, behandeld en is er bloedonderzoek gedaan. Helaas bleek een aantal van hen besmet met FIV (ook wel kattenaids genoemd) Katten kunnen hiermee nog een goed en lang leven hebben. Het is niet besmettelijk voor mensen of honden. Wel kunnen zij andere katten besmetten als zij gaan vechten. Daarom moeten zij in huis blijven. Naar buiten mogen zij alleen in een veilig afgezette tuin of balkon.

Dankzij onze goede zorgen zijn zij inmiddels allemaal aardig opgeknapt. En het blijken stuk voor stuk hele lieve katten te zijn die klaar zijn om hun forever home te vinden.

Wilt u Amadeus en Mac eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Amadeus

Amadeus