ali

Ali

Succesverhaal

Kattebelletje van Ali❤️
Nu bekend als Pax.
Hallo! Mijn naam is Pax. Voorheen heette ik Ali, maar mijn nieuwe personeel vond de naam Pax beter bij mij passen. Als Pax woon ik nu samen met Zoe de hond en eigenlijk voelde ik mij meteen thuis.????
Sinds ik Zoë heb laten merken dat ik “ King Pax” ben, gaat het heel goed tussen ons.
Ik heb ze hier ook even flink laten schrikken door weg te glippen naar buiten toe!
Ik heb namelijk een maatje ontdekt hier in de straat en samen zijn we de stoerste katers van de buurt. Behalve als het regent, gatverdarrie wat haat ik regen!
Als de eerste druppel op mijn snoet valt, ga ik gauw ergens schuilen. Maar zo rond tien voor half 6 voel ik aan mijn kattenwater dat er eten wordt neer gezet en dan eet ik graag wat de pot schaft. Als ik mijn eten achter de kiezen heb, scoor ik graag een aaitje bij een van de mensen en sla ik een klauw uit naar mijn favoriete speelmuis.
Het leven is goed voor een koning als ik!❤️

Stichtingverhaal

Ali, een prachtig stoer cypers katertje (met de nadruk op “tje”, want hij is gewoon een beetje klein…) woont al even bij de stichting.
Was Ali eerst nogal het mannetje, die zich een prominente positie probeerde te veroveren ten opzichte van de rest van de clan, inmiddels heeft hij zijn rust en plekje helemaal gevonden. Ali was echt een straatschoffie die zijn mannetje wel stond. Gedrag waarmee hij op straat moest overleven. Nu werd hij wel door lieve mensen gevoed, en had hiermee al een streepje voor qua sociaal gedrag, maar op andere vlakken zat het overleefinstinct er echt wel in. Rond etenstijd zie je dit nog wel eens terug, maar verder gedraagt Ali zich een stuk relaxter. Het is gewoon een leuke jonge sociale en zelfverzekerde kat. Hij vermaakt zichzelf prima, vind het enorm leuk om achter balletjes aan te rennen en lekker in de ren een frisse neus te halen. Ali doet gewoon lekker zijn dingetje en vermaakt zich er prima mee. En met een dagelijks portie aandacht erbij is het voor hem helemaal oké. Een ander kattenmaatje hoeft voor hem overigens niet zo…
Wie kan Ali die felbegeerde mand en een afgeschermde tuin bieden? Hij hoopt u graag eens te ontmoeten!!

Ali