Ik zie het als een roeping om zwerfdieren te helpen en mensen bewust te maken van dit groeiende probleem. Ik ben dierenarts en oprichter van Dierenkliniek Jol. Mijn drijfveer? De blik van een zwerfdier waaruit blijkt dat ze de notie hebben dat iemand zich om hem bekommert. Ik zet mij voor meer dan honderd procent in voor de rechten van dieren. Met deze stichting wil ik mij inzetten voor de bescherming van kwetsbare dieren. Hierbij richt ik mij ook op preventie.

Ik ben als paraveterinair, werkzaam bij Dierenkliniek Jol, in contact gekomen met de stichting. De zorg en liefde die de stichting de zwervers geeft is uniek, ze krijgen alle diergeneeskundige zorg die ze verdienen. Deze diertjes hebben niet gekozen voor de vaak ernstige situatie waar ze in belanden. De stichting geeft ze een tweede kans, iets mooiers is er niet.

Een aantal jaren geleden heeft Birgit mij gevraagd of ik voor de stichting de administratie wilde doen. Daar ik het werk van Birgit enorm waardeer ben ik voor de stichting de boekhouding gaan doen.  Birgit verricht samen met de vele vrijwilligers enorm goed werk. Hiervoor ook dank aan de vele donateurs welke de stichting inmiddels heeft.

Ik steun de dieren omdat ik dankbaar ben voor alle gezelligheid en aanspraak die zij in mijn leven brengen, helpt u ook zodat deze dieren straks gezond en wel weer naar een nieuw baasje kunnen?

Stip