Het bestuur

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Zij ontvangen dus geen vergoedingen vanuit de stichting.

Klik op de namen hieronder om meer over de bestuursleden te weten te komen.

Birgit Caminada | Voorzitter

Ik ben Birgit Caminada en zie het als een roeping om zwerfdieren te helpen en mensen bewust te maken van dit groeiende probleem. Ik ben dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Jol. Mijn drijfveer? De blik van een zwerfdier waaruit blijkt dat ze de notie hebben dat iemand zich om hem bekommert. Ik zet mij voor meer dan honderd procent in voor de rechten van dieren. Met deze stichting wil ik mij inzetten voor de bescherming van kwetsbare dieren. Hierbij richt ik mij ook op preventie.

Marienke van der Meer | Secretaris

Ik ben Marienke van der Meer. Door mijn werk bij dierenkliniek Jol zijn mijn ogen geopend. Ik heb mij nooit beseft dat hier alleen al in de polder zoveel dierenleed bestaat. Ik word regelmatig geconfronteerd met katten die achter worden gelaten door hun eigenaar en met zwerfdieren die als oud vuil worden behandeld. Dit mag niet in onze samenleving. Ik heb het gevoel dat ik door mijn inzet in deze stichting hier iets aan kan veranderen.

Nicoliene Groenewegen | Penningmeester

volgt..

Paulien Puijpe | Bestuurder

Mijn naam is Paulien Puijpe. Helaas word ik al vele jaren, bijna dagelijks geconfronteerd met zwerfdieren en het daarbij horende dierenleed. Gelukkig zie ik ook veel huisdieren en dierenliefde. Deze stichting is er in mijn ogen als vangnet voor de dieren die niet naar een asiel kunnen of mogen, om welke reden ook. Ik zet me graag in voor zwerfdieren waar vaak niemand naar omkijkt. Ze kunnen je niets vragen, maar zijn afhankelijk van de hulp van de mens.

Suzanne de Boer | Bestuurder

Ik ben Suzanne de Boer en ik werk als dierenarts bij Dierenkliniek Jol. Voordat ik begon met werken als dierenarts was ik me niet bewust van zwerfdieren in Nederland. Het blijkt een grote vergeten groep te zijn. Als bestuurslid van Stichting Zuiderzee Zwerfdieren wil ik een verschil maken voor deze dieren en ze hopelijk de zorg en aandacht te geven die ze verdienen en tegelijkertijd er voor te zorgen dat in de toekomst het probleem onder controle is of misschien zelfs verdwijnt.