Help ons met je lege flessen en kratten

Jumbo Dusselaar schiet ZuiderZee Zwerfdieren te hulp

De Lelystadse stichting ZuiderZee Zwerfdieren, opgericht door dierenarts Birgit Caminada, ontfermt zich over zwerfdieren in Lelystad.
Onze stichting richt zich grotendeels op katten, maar bekommert zich ook om honden.

Het doel is om het aantal zwerfdieren in Lelystad terug te dringen en dat doen wij onder meer door herplaatsbare dieren op te vangen in het hostel in de Jol tot er een gouden mandje voor ze gevonden wordt én door zieke, maar verwilderde dieren te castreren, op te knappen en op een veilige locatie terug te plaatsen.

Onze stichting ontvangt geen subsidie, dus zijn we totaal afhankelijk van gulle dierenvrienden. Twee van die dierenvrienden zijn Henk en Heleen Dusselaar, ondernemers van de Jumbo in de Jol. Zij zijn zo vriendelijk om vanaf vandaag tot eind augustus statiegeldbonnen in te zamelen en de opbrengst daarvan gaat in het geheel naar Stichting ZuiderZee Zwerfdieren.

Maar dat was nog niet alles. Heleen en Henk hebben toegezegd al het via statiegeldbonnen ingezamelde geld te zullen verdubbelen! Een geweldig gebaar natuurlijk, waar de Stichting ze meer dan dankbaar voor is. Om dat bedrag voor de (zwerf)dieren zo hoog mogelijk te maken, hoopt de stichting dat shoppers massaal hun Jumbo-statiegeldbonnen bij het Dusselaar-filliaal op Jol 37-01 inleveren. Ook hoopt de stichting op creatieve kinderen, die tijdens hun welverdiende zomervakantie zoveel mogelijk flessen willen inzamelen voor hun dierenvriendjes.

Helpt u ZuiderZee Zwerfdieren ook om dieren te helpen? Lever dan vanaf half juli uw statiegeldbonnen in bij de bus bij het flesinleverpunt.

De dieren én alle medewerkers zijn zeer dankbaar voor alle donaties, want alleen met hulp van dierenvrienden kan hét verschil worden gemaakt.