Move over Poekie, here’s Shiloh

We kregen enorm leuke brief binnen met een update over Poekie die we voor het plaatsen op deze website helemaal hebben moeten ontmantelen. Hopelijk komt het nog net zo leuk over als in het origineel. Hier volgt het leuke nieuws:

Even een berichtje van ons over hoe het nu gaat met onze Shiloh (Formerly known as Poekie). Jullie weten nog wel, die brutale opdonder met dat eigen willetje die altijd het laatste woord moet hebben. Nou dat is gelukkig niet veranderd, want dat is precies en waarom we hem zo leuk vinden. Hij is energiek, speels en heeft een goed gevoel voor humor. We hebben daarom besloten hem niet ál te netjes op te voeden. Dat zou zonde zijn. Regelmatig wacht hij ons op om ons te verrassen met “kiekeboe” en rent dan snel weg om zich weer te storten op zijn dagelijkse bezigheden.

We hebben veel steun gehad aan de film “how to train your dragon”, wij zagen nl. direct gelijkenis.

 

Hij heeft een lief karaktertje en houdt erg van gezelligheid, waar wij zijn is hij ook. Knuffelen mag wel maar vooral niet te lang daar heeft hij het geduld en de tijd niet voor, hij moet nog zóóóóveel doen. Het is een tevreden kat, hij waardeert de warme zachte slaapplekjes, zijn speelgoed, kattenbrokjes en blikjes maar vooral kipfilet en kaas  en zijn kattenluikje, want buiten spelen is zijn hobby. Buiten vangt hij regelmatig een korst brood, een takje of “iets” van plastic, daar kan hij dan heerlijk mee spelen en wij zijn dan, vanzelfsprekend, erg trots op hem.

Hij kan het goed vinden met onze “oude katten” diegenen die hem wél goed opgevoed hebben. Ze begroeten elkaar met “neusje neusje”, Hij probeert nog een enkele keer of hij ze de baas kan, maar meestal lukt dat niet. Door onze twee bezadigde katten waren we vergeten hoe leuk het is om weer een jonge kat in huis te hebben. Kortom,we houden ontzettend veel van ons lieve, leuke draakje.

Hieronder staan nog wat foto’s

En wat is hij mooi hè !!!