Happy Tidings

Het lijkt wel kerst… Allemaal goeie dingen vandaag.

  • Allereerst werd er vanochtend een prachtige bos donkerrode gebracht door Kittenopvang Moederloos voor onze superwoman Birgit Caminada met een hele mooie brief waar de tranen van in je ogen springen. Namens Birgit en de stichting hartelijk dank voor het mooie gebaar. Een klein stukje uit de brief willen we jullie niet onthouden:

Wij willen jou bedanken voor al jouw steun die wij van jou en jouw team krijgen. Je kracht om ervoor te zorgen dat de dieren een stem krijgen. Je doorzettingsvermogen voor het welzijn van de dieren en voor jouw vertrouwen in onze kittenopvang en kennis.

Ook willen wij jou bedanken dat je jouw stichting ter beschikking hebt gesteld voor de kerstfair. Wat ben je een grandioze vrouw en wat een eer dat wij met jou mogen samenwerken.”

  • Er is geld binnengekomen vanuit de verkoop van 50 kerstbomen door de firma ProTeqs. Daarmee kunnen we weer stappen zetten in het afbouwen van het gebouw en het terrein en alle andere zaken die er nog geregeld moeten worden.
  • Verder hebben we zojuist bericht ontvangen van Microsoft dat onze aanvraag approved is. Microsoft heeft ons een Business Essentials abonnement voor Office 365 gedoneerd waarmee we in één klap onze hele business kunnen ICT technisch kunnen organiseren.
  • En last but not least is Ally naar Haarlem verhuist met haar nieuwe personeel. Stel je eens voor. Wordt je samen met een stel verwilderde katten bij een bedrijventerrein opgepikt. Mag je een tijdje in een heerlijke Ultra All-Inclusive Hostel logeren en heb je ineens twee hele lieve mensen die helemaal vanuit Haarlem komen om je een nieuw thuis aan te bieden. Bij het afscheid was Dr Duty natuurlijk weer nadrukkelijk aanwezig voor de nodige steun en troost. Het was weer een bitterzoete ervaring. Het ga je goed Ally.

De sfeer was de rest van de dag dan ook zeer kerstelijk. Wij wensen daarom iedereen alvast een hele fijne tijd toe !!!

Ook namens alle katten 🙂