Frodo says hi!

Hoi Lieve Marienke , Brigit en alle andere lieve verzorgers en vrijwilligers,

Ik dacht ik laat even iets van mij horen; ik heb donderdag tot na het avond eten onder de bank gewoond, een erg fijn plekje, zo kan ik alles bekijken. ’s Avonds ging Meliss even op het balkon zitten omdat het zo warm was, ik vond dit erg interessant, ging even kijken, maar de onder de bank vond ik het toch fijner. Toen Meliss naar bed ging voelde ik me erg alleen, miauwde en had praatjes voor 10 katten. Melissa ging toch slapen. Toen ik haar de volgende morgen weer zag rende ik onder de bank vandaan en kwam ik heel even knuffelen. hierna ging ik snel weer onder de bank.. tja vind het nog steeds wel spannend, de rest van de dag heb ik nader onderzoek uitgevoerd, en het balkon is goed gekeurd, lekker in de zon in een mandje…dat vind ik wel fijn! Zaterdag en zondag heb ik heel veel geknuffeld, ik slaap op de bank, in de vensterbank en heb zelfs al door het kattennet heen gegluurd, leuke buurt hoor.

En nu, nu lig ik tv te kijken en val ik (Frodo) bijna in slaap.. Ik mis jullie wel hoor! Jullie waren altijd heel erg lief voor me!

Tot snel!
xxx Frodo & Melissa