Mogen wij aan u voorstellen:

Hallo allemaalecard-hello

De afgelopen periode zijn er weer een heel stel katten bijgekomen in onze opname ruimte. De katten die in de opname zitten worden over het algemeen geschikt geacht voor adoptie en worden daarom ook meteen gepubliceerd op het internet. Ze komen dan terecht onder het menu Dieren > Katten > Huisje gezocht. Hieronder de lijst van nieuwelingen. We stellen ze één voor één aan u voor. Voor foto’s en andere gegevens kunt u klikken op de dikgedrukte namen.

  • Dexter is een triest verhaal. Hij is binnen gekomen met Frodo. Iemand heeft het gelukkig op zich genomen om de beide dieren aan te melden. Dexter heeft een jaar een zwerversbestaan geleid en staat te boek als ziek en verwilderd. Hij heeft na zijn binnenkomst nog geen verbetering getoond. Toch geven we ook Dexter ruim de tijd om zich uit het dal te vechten waar hij in zit. Misschien dat het gebeurt, misschien niet. Tot die tijd verdient hij ook een plekje hier op de site. Misschien dat iemand zich geroepen voelt de intensieve zorg te bieden die een kat als Dexter nodig heeft.
  • Kliko is een echte buitenkat. En hij heeft het niet zo op mensen. Eigenlijk vond Kliko alleen zijn eigenaar een geschikt mens. Helaas is die plotseling komen te overlijden waardoor Kliko nu bij ons terecht is gekomen. De wens van de nabestaanden was dat Kliko niet in een klein hokje gestopt zou worden en lekker buiten zou moeten kunnen ravotten in zijn nieuwe forever home. Inmiddels is Kliko ook in de opname ruimte gestationeerd en dat vind hij allemaal maar spannend. Hij kijkt nog een beetje nors om zich heen maar dat veranderd vaak snel als ze een paar dagen hebben kunnen acclimatiseren. Los tussen de andere katten lopen en regelmatig vanuit de opname ruimte de ‘woonkamer’ in mogen maakt het een stuk beter toeven. Maar het is natuurlijk niet wat Kliko gewend is. Voor Kliko zoeken we daarom een heerlijk huis met een tuin waar hij lekker buiten mag spelen.
  • Mickey is prachtig. Zijn vacht is prachtig cypers met wit en hij heeft een mooie bouw. Hij is een 6 jarige gecastreerde kater en in de hostel is hij rustig en erg sociale naar de andere katten toe. De meldster had Mickey al een paar maanden als zwerver in de tuin en toen hij eenmaal aan haar gewend was wilde hij ook graag naar binnen. Dat leek goed te gaan maar uiteindelijk waren de katten van mevrouw en Mickey niet echt aan elkaar gewaagd. Zodoende is Mickey bij ons terecht gekomen en zijn wij op zoek naar een nieuw thuis voor deze kattenschat.
  • En dit is Boef. Boef is de mega kater van de hostel. Hij is gecastreerd en wordt 8 in augustus en als je hem zo bekijkt zou je het idee hebben met een wilde boskat van doen te hebben. Boef was al een tijdje patiënt bij Dierenkliniek de Jol . Zijn eigenaar was helaas terminaal ziek en kende niemand die de zorg van Boef over kon nemen. Omdat Boef zo groot is kun je hem niet zomaar in een hokje plaatsen en zijn eigenaar had geen goed gevoel bij het plaatsen in een reguliere opvang. De hostel heeft toen aangeboden Boef onder dak te brengen en te zorgen dat hij weer een nieuwe kans krijgt. Helaas is het afscheid inmiddels geweest en is Boef bij ons. Dat is niet geheel zonder horten of stoten gegaan. Boef was boos. Inmiddels is hij echter tot rust gekomen en is ook hij een enorme knuffel geworden. Boef heeft een erg lief karakter en het is een kat die gewend is om naar buiten te gaan. Het is geen kat voor een appartement. Daar is hij simpelweg te groot voor.

Natuurlijk zijn al deze dieren aanwezig bij de Speeddate Event 2016 van 7 Mei aanstaande.