En weer doorrr

Fifty has left the building… en iedereen is van slag. Nu was Fifty ook een opvangertje van het eerste uur. Sterker nog hij stamde uit de tijd van voor de stichting. Samen met Moppy, Molly, Dr Duty en zijn ‘Sister from another Mister’ is hij de basis geweest van de initiële groep hostelbewoners. Daarnaast was Fifty natuurlijk onze eigenste TV ster. Zijn vertrek laat dan ook een gat achter hoewel we natuurlijk blij zijn dat hij nu zijn eigen thuis heeft. Als iemand het verdiend is hij het wel.

Na een dergelijk vertrek is het altijd weer spannend om te zien wat er binnen de groep gebeurt. Vooralsnog veel geblaas en plukken haar die in het rond vliegen van Jewel en Oscar. Verder lijken de dieren het gelaten te accepteren. Oscar, Syp en Douwe gaan nog steeds met sprongen vooruit. Oscar blijkt nu een enorme knuffelkont te zijn. Bij onze vrijwilligers bijeenkomst afgelopen woensdag liep hij steeds rondjes om de tafel om bij iedereen zijn knuffels te halen. Heerlijk om te zien. Ook Syp kan er geen genoeg van krijgen. Beiden schrikken ze nog regelmatig van hun eigen lef en dat geeft soms hilarische effecten. Douwe is nog voorzichtig. Hij komt wel zijn mandje en de opname ruimte uit maar bij onverwachte bewegingen of geluiden schiet hij meteen weer terug de veiligheid in. Toch gaat hij ook vooruit want ik heb hem van de week al een paar keer kunnen aaien. Eerst bij zijn neusje en wangen maar er was ook een moment waarbij ik wel twee minuten van kop tot staart mocht aaien.

In de quarantaine hebben we naast Ally (de aanwinst vanuit de vangactie van een maand of twee terug) ook twee nieuwe gasten. Rakker en Shellina. Beiden erg schattig en aanhalig ook. Rakker blaast nog wel eens maar als je hem aait is de angst snel weg en gaat de motor aan. Shellina is echt een knuffelmachine. Wat een moppie. Hopelijk wordt ze snel weer herenigd met haar eigenaren. Maar zo niet dan verwacht ik dat ze snel geplaatst wordt. Kan niet anders met zo’n lief jong aanhalig poezedametje. Ally is inmiddels helemaal los gekomen en ook zij houd van een lekker potje aandacht. Met andere woorden een en al liefde in de Hostel deze week. Een genot om daar te vertoeven tussen al dat poezenbont. Hopelijk heeft iedereen een fijne Sinterklaas gehad en nu op naar de kerst. En we gaan er van uit dat iedereen present is volgend weekend bij de kerstfair. Dan kunnen jullie alle dieren met eigen ogen aanschouwen. Tot zaterdag

 

XXX CC

Foto’s van boven naar onder: Shellina, Ally en Rakker